Security

Suntem mândri să anunțăm că echipa Data Core Systems /Trend Micro a câștigat primul loc în cadrul scenariului Red and Blue de la CyberMAN 2022!
În perioada 27.06 – 01.07.2022 s-a desfășurat exercițiul de securitate cibernetică CyberMAN 2022, eveniment organizat de Agenţia de Apărare Cibernetică din Comandamentul Apărării Cibernetice al Ministerului Apărării Naționale.
Ediția din anul acesta a reunit peste 240 de participanți, militari și civili și a fost împărțită în 2 scenarii:

Capture-The-Flag, având provocări cu diferite niveluri de complexitate (ușor, mediu și greu), din diferite categorii: Web, Criptografie, Steganografie, Rețelistică, Forensics, Reverse Engineering, Buffer-overflow, etc

Red and Blue, participanții demonstrând abilitățile de securizare și apărare a infrastructurilor cibernetice proprii cât și cele de exploatare a vulnerabilităților existente în sistemele echipelor adverse.

Aflat la a două ediție CyberMAN își propune pregătirea specialiștilor în identificarea amenințărilor cibernetice, în analiză și răspunsul la incidente, precum și identificarea și atragerea de noi talente în domeniul cybersecurity.
Ne bucurăm că am avut ocazia de a participa la CyberMAN 2022, felicitări tuturor participanților și mulțumiri Agenţiei de Apărare Cibernetică pentru efortul depus în organizarea acestui eveniment. Așteptăm cu entuziasm următoarea ediție!